Acasă

Home    » Del Corso Events    » Acasă
Despre noi

Despre noi

Del Corso Events - Despre noi

Amplasată în zona centrală a orașului Timișoara, Del Corso Events - o locație nouă și modernă, reprezintă opțiunea ideală pentru organizarea de evenimente private (botezuri, banchete, cununii civile, majorate/zile de naștere, aniversări) sau de business (conferințe, întâlniri de afaceri, petreceri de Crăciun, training-uri, workshop-uri, lansări de produse,) și deschisă oricărei propuneri de participare la realizarea unor proiecte autentice, interesante, memorabile.

Del Corso Events vine în completarea restaurantului Locanda del Corso, care și-a câștigat reputația de restaurant rafinat, oază de relaxare învăluită în arome, culori și delicii culinare, vinuri și oameni de calitate, locul în care prânzul de afaceri sau cina cu prietenii sunt momentele de bucurie de azi, ce devin amintirile frumoase de mâine.

Del Corso Events - o sală frumoasă și primitoare cu o capacitate de până la 60 de persoane, reprezintă spațiul în care se îmbină eleganța decorului clasic cu dotările moderne, seriozitatea cu buna dispoziție, rigurozitatea atenției la detalii cu pregătirea discretă a evenimentului ce stă să vină, farmecul întâlnirii cu conversația spumoasă, bucuria vederii sau a revederii și nu în ultimul rând punctul de întâlnire a prezentului cu orizontul așteptării.

Evenimente

Organizam evenimente speciale
Locanda del Corso organizează evenimente speciale, dar și evenimente de business sau corporate. Pentru mai multe detalii, te așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0256/282.282 sau pe adresa de email: office@locandadelcorso.ro...
Contact
Adresa:
No. 10th Marasesti Street, Timisoara
Tel: 0256/282.282
Email: office@locandadelcorso.ro
Orar
Dum-Joi: 11:00 - 00:00
Vin-Sam: 11:00 - 01:00
Locanda design design Restaurant design
 
© Copyright 2023 Locanda Del Corso
Locanda Del Corso Facebook Locanda Del Corso Twitter Locanda Del Corso Google Plus