Despre noi

Cu o pasiune arzătoare pentru cucina italiana, vă prezentăm cu mândrie Locanda del Corso - o destinație culinară iconică din inima Timișoarei. Având o prezență solidă în industria HORECA timp de peste un deceniu, acest restaurant a unit pasionații de gastronomie în Piața Unirii din 2013, oferind un cadru relaxat, îmbinat cu o notă subtilă de rafinament.

Printr-un portofoliu bogat de preparate mediteraneene, Locanda del Corso vă invită într-o experiență care îmbină măiestria culinară cu ingrediente proaspete. De la delicioasele paste proaspete și risotto-ul cremos până la pizza cu aluat subțire și crocant, fiecare farfurie aduce în fața dumneavoastră arome autentice și tradiții italiene. Dincolo de savoarea preparatelor, o gamă variată de vinuri italiene completează perfect fiecare masă, adăugând un strop în plus de savoare, în tabloul nostru culinar.

Fie că doriți să vă bucurați de o cină romantică sau în familie ori să organizați o întâlnire de afaceri sau un business-lunch, Locanda del Corso este locul ideal pentru a savura cele mai fine preparate italiene. Bon appetite!

AdresaAdresa restaurant
Str. Marasesti nr. 10, Timisoara, Romania
OrarOrar
DUM-JOI: 11:00 - 00:00
VIN-SAM: 11:00 - 01:00
TelefonTel. Rezervari
+40 256 282 282