Unele preparate din meniul nostru pot conține alergeni.
În cazul în care sunteți intolerant/alergic la un ingredient, înainte de a comanda vă rugăm adresați-vă unui membru al personalului dacă aveți nevoie de informații suplimentare.
Cele 13 alimente care pot provoca reacții alergice sunt:
1.Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu, spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate
2.Crustacee, moluște și produse derivate
3.Ouă și produse derivate
4.Pește și produse derivate
5.Arahide și produse derivate
6.Soia și produse derivate
7.Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
8.Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de pădure, nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate
9.Țelină și produse derivate
10.Muștar și produse derivate
11.Semințe de susan și produse derivate
12.Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2
13.Lupin și produse derivate