Pește și fructe de mare

Platou cu mix de fructe de mare | 4 pers.
340 Lei
1,2 Kg
calamari, creveți, somon, ton, pește spadă, caracatiță, ricciola
(163 kcal/ 100 gr.)
File de dorada crocant cu spanac și sos sarlmoriglio
99 Lei
350 gr
(89 kcal/ 100 gr.)
Ton file în crustă de semințe
110 Lei
370 gr
(132 kcal/ 100 gr.)
Ton la grătar
99 Lei
280 gr
(121 kcal/ 100 gr.)
Fritto misto
110 Lei
500 gr
calamari, creveți, anșoa, midii, legume panerate
(155 kcal/ 100 gr.)
Creveți la grătar
90 Lei
250 gr
(99 kcal/ 100 gr.)
Caracatiță aglio olio e peperoncino
115 Lei
250 gr
(92 kcal/ 100 gr.)
Somon la cuptor cu măsline, roșii cherry și capere
93 Lei
350 gr
(188 kcal/ 100 gr.)
Somon la grătar
75 Lei
250 gr
(144 kcal/ 100 gr.)
Tentacule de Caracatiță la grătar
73 Lei
100 gr
(82 kcal/ 100 gr.)
Calamari la grătar
42 Lei
100 gr
(92 kcal/ 100 gr.)
Biban de mare la grătar
29 Lei
100 gr
(131 kcal/ 100 gr.)
Dorada la grătar
29 Lei
100 gr
(89 kcal/ 100 gr.)
calcan la grătar
34 Lei
100 gr
(98 kcal/ 100 gr.)

Unele preparate din meniul nostru pot conține alergeni.
În cazul în care sunteți intolerant/alergic la un ingredient, înainte de a comanda vă rugăm adresați-vă unui membru al personalului dacă aveți nevoie de informații suplimentare.
Cele 13 alimente care pot provoca reacții alergice sunt:

1.Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu, spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate

2.Crustacee, moluște și produse derivate

3.Ouă și produse derivate

4.Pește și produse derivate

5.Arahide și produse derivate

6.Soia și produse derivate

7.Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)

8.Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de pădure, nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate

9.Țelină și produse derivate

10.Muștar și produse derivate

11.Semințe de susan și produse derivate

12.Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2

13.Lupin și produse derivate

AdresaAdresa restaurant
Str. Marasesti nr. 10, Timisoara, Romania
OrarOrar
DUM-JOI: 11:00 - 00:00
VIN-SAM: 11:00 - 01:00
TelefonTel. Rezervari
+40 256 282 282